Uw ICT veilig en voordelig

Uw ICT in the cloud: veilig, snel en voordelig

U doet uw business steeds meer online en mobiel. Data en transacties worden vastgelegd in de cloud of bedrijfssystemen. Maar één lek in de beveiliging kan uw organisatie dagenlang platleggen! Denk aan cyberaanvallen, virussen, trojans, malware en andere veiligheidsbedreigingen. Met de ‘secure enterprise network’ oplossing van Larensa heeft u uw ICT optimaal en voordelig geregeld.

 

Beveiligde en snelle verbindingen

Het ‘secure enterprise network’ is gebouwd in de cloud op basis van Points of Presence (PoP’s). Larensa verbindt hiermee alle onderdelen van uw organisatie, van bedrijfslocaties, fysieke en cloud data centers tot mobiele gebruikers en thuiswerkers. Via een geincrypte multi-carrier backbone zorgen wij voor een optimaal verkeer tussen deze PoP’s. De dynamische verbinding met de dichtstbijzijnde PoP zorgt ervoor dat ook de ‘last mile’ snel wordt afgelegd.

 

Voordelig en kostenbesparend

Met het ‘secure enterprise network’ bespaart u kosten van traditionele security oplossingen, zoals MPLS, Firewalls, VPN, speciale hardware, fixes, patches, upgrades, etc. Larensa heeft hiermee de aanpak van netwerk- en beveiligingsvraagstukken fundamenteel vernieuwd en naar de cloud gebracht. En daarmee voor het MKB bereikbaar gemaakt. Meer weten? Neem dan contact met ons op via 036 – 21 00 200 of stuur uw e-mail naar info@larensa.com.