Uw ICT goed geregeld

 

…………

ICT is een kernspecialisme en essentieel voor efficiënte bedrijfsprocessen. Heeft u geen ICT-expertise in huis, kies dan voor de specialisten van Larensa. U focust zich daarmee op uw klanten. Wij beheren uw systemen op locatie of vanaf ons servicecenter. U weet waar u aan toe bent, want serviceafspraken liggen vast in heldere SLA’s.  Wij zijn aanspreekpunt voor uw medewerkers, via telefoon, e-mail of chat. Door een continue monitoring van uw systemen en inkomende vragen geven wij u maximaal inzicht in verbetermogelijkheden.

Pragmatisch en transparant

Voordat we uw omgeving in beheer nemen, inventariseren we de huidige staat van uw systemen en ontvangt u van ons een overzicht van  aanbevelingen. We maken daarna vanuit een stappenplan gezamelijk afspraken over procedures en de gewenste dienstverlening. Vanuit ons kantoor in Almere monitoren en beheren we uw omgeving. Controles op back-ups, proactief- en preventief beheer om storingen te voorkomen, zijn bij Larensa in vertrouwde handen.

Voor systeembeheer of ondersteuning van uw medewerkers kunt u ook kiezen voor een vaste of tijdelijke inzet van onze specialisten in uw organisatie. Daarmee kunnen wij razendsnel reageren op de vragen van uw organisatie en gebruikers.

Direct inzicht via de Larensa Quick Scan

Benieuwd naar de actuele status van uw automatisering? Via een quick scan op uw ICT-omgeving geven wij u inzicht in de huidige status van uw ICT. Via onze aanbevelingen krijgt u inzicht hoe u uw korte en lange termijn doelen kunt bereiken. Quick scans voeren wij bijvoorbeeld uit bij vragen rondom netwerkbeveiliging, migraties, fusies, SLA-contracten en advies bij nieuwe architectuur of cloud-vraagstukken. Interesse? Neem dan contact met ons op via 036 – 21 00 200 of stuur uw e-mail naar info@larensa.com.