Uw telefonie in de cloud

Uw telefonie in the cloud: altijd voordelig bereikbaar

Voice over IP (VoIP) is een betrouwbare en voordelige manier om te bellen via het Internet. Via een IP-verbinding maakt u gebruik van onze EMPATHY telefooncentrale in de Azure cloud van Microsoft. Met deze complete telefooncentrale bent u altijd en overal bereikbaar voor uw klanten. Zonder grote investeringen.

 

Integratie van vast en mobiel

Moeten uw medewerkers onderweg of bij het thuiswerken net zo goed bereikbaar zijn als op kantoor? Maak dan gebruik van onze vast-mobiel-integratie. De gebruiker beschikt over alle vaste telefonie functies op de smartphone, pc, laptop of tablet en kan gesprekken opnemen en verbinden. Het beheer en rapporteren gebeurt vanuit één gebruiksvriendelijk interface.

 

Volledige Contact Center cloud-oplossing

Heeft u een klantenservice afdeling? Breidt uw telefooncentrale dan uit met de Contact Center diensten van EMPATHY. Met deze omnichannel KCC-oplossing beschikt u over een geïntegreerde Workforce Management, Quality Monitoring, CRM en Business Intelligence suite. Het KCC dat volledig Internet-gebaseerd is en werkt eenvoudig via een browser op tablet, desktop, laptop en zelfs smartphone. Meer weten? Kijk dan op www.empathy.cloud

 

Handige telefoonnummers

Telefoonnummers zijn essentieel als u wilt bellen. Larensa biedt in 153 landen regionale- (020), toll free- (0800), service (085/088) en premium rate (0900) nummers aan. Deze nummerdiensten bieden wij aan in combinatie met scherp geprijsde telecomtarieven. Bellen in Nederland naar vastnet voor EUR 0,015 en naar mobiel voor EUR 0.05 per minuut. Neem voor meer informatie of  internationale tarieven contact op via 036 – 21 00 200 of stuur uw e-mail naar info@larensa.com.